Digitalizácia procesov údržby s aplikáciou iWi

Špecializovaná aplikácia, ktorá umožňuje výkonným pracovníkom údržby (údržbárom) jednoduchou, prehľadnou a intuitívnou formou vizualizovať vo svojom mobilnom telefóne či tablete všetky plánované aj operatívne činnosti, ktoré má vykonať konkrétna osoba alebo profesia. Zároveň im umožní online, na pár klikov, zaznamenať získané informácie alebo rezervovať si náhradný diel v sklade a to aj s využitím QR kódov.

Požiadať o konzultáciu

iWi MOBILE
celý proces údržby pod kontrolou

Manažéri majú v tejto aplikácii pod kontrolou celý proces priebehu údržby, od nahlásenia incidentu, plánovanie, grafickú vizualizáciu stavu zákazky, odpracovaného času zodpovedných osôb až po reporting.

Údaje pod kontrolou
Všetky údaje sa prostredníctvom natívnych aplikácií alebo web rozhrania real-time zaznamenávajú a archivujú v databáze, a teda sú okamžite k dispozícii všetkým ďalším užívateľom, ktorí sa podieľajú na realizácii zásahov a nutne potrebujú informácie o aktuálnych či historických záznamoch.
Menej papierovania
Absolútne odbúranie papierovej formy, všetko sa eviduje elektronicky. Pracovníci údržby majú nonstop pod kontrolou svoje zápisy, prehľad o hlásených zásahoch či o nárokoch na svoje odmeny. Stačí sa len prihlásiť do natívnej aplikácie a do pár sekúnd ste v obraze.
Identifikácia úzkych miest
Najsilnejšou stránkou systému je vyhodnotenie úzkych miest a realizácia následných nápravných opatrení s využitím kompletnej histórie zásahov.
Zníženie počtu prestojov
Manažéri údržby majú neustály prehľad o realizovaných výkonoch svojich výkonných pracovníkov, dokážu online sledovať trvanie prestoja, reakčné časy a následne presne vyhodnotiť dôvody prerušenia výroby udržiavaných zariadení prepracovaným reportingom.
Adresné nahlasovanie - REQUESTOR
Všetky hlásenia sú autentifikované, je ich možné veľmi jednoducho zadať priamo od stroja/linky, napríklad použitím QR kódu. Zrýchli a spresní sa tým tok informácií a predchádza sa nedorozumeniam v komunikácii medzi výrobným úsekom a údržbou.
Intereaktívne Dashboardy
Súčasťou aplikácie sú interaktívne Dashboardy, ktoré vám pomôžu pri vyhodnocovaní nákladov priamo na danom zariadení, alebo ktoromkoľvek uzle stromovej štruktúry. Rýchlo a jednoducho identifikujú najporuchovejšie zariadenia.

Spolupráca a partnerstvá

BENEFITY iWi – MOBILE

Aby bol údržbár čo najmenej zaťažený administratívou spojenou s evidenciou výkonu, a zároveň bol v informačnom systéme dostatok informácií pre operatívne riadenie procesu údržby a jeho vyhodnocovanie a reportovanie.

Pozrite si leták iWi MOBILE
×
Po vyplnení a odoslaní kontaktných údajov si môžete požadovaný dokument stiahnuť.
Odoslať
0 %
Skrátenie reakčných časov
0 %
Sledovanie a vyhodnocovanie výkonov v reálnom čase
0 %
Automatizácia práce so skladovými zásobami a čeklistmi
0 %
Dashboardy - zvýšenie efektivity pracovného času

Prípadové štúdie

NAFTA je 6. najväčší prevádzkovateľ zásobníkov plynu v Európe. Spoločnosť aktívne pôsobí v Európe, kde prevádzkuje podzemné zásobníky a zúčastňuje sa projektov na skladovanie energie z obnoviteľných zdrojov.
Skupina Veolia má v celosvetovom meradle vedúce postavenie v oblasti optimalizovaného riadenia zdrojov. S takmer 179 000 zamestnancami na piatich kontinentoch navrhuje a realizuje riešenia pre odvetvia energetického, vodného a odpadového hospodárstva, ktoré prispievajú k udržateľnému rozvoju miest i priemyslu.

Spokojní klienti