Nielen o práci. So zákazníkmi sme v Trnave oslavovali

Tento rok oslavujeme 33. výročie činnosti spoločnosti INSEKO, pri tejto príležitosti sme v máji v Trnave zorganizovali pre našich zákazníkov stretnutie spojené s pracovným, kultúrnym, ale aj športovým programom.

Po úvodnej oficiálnej časti akcie nasledoval blok prednášok, kde sme sa dozvedeli o možnostiach a novinkách v aplikáciách, ktoré nám predstavili naši vedúci a pozvaní spíkri. Diskusia bola rozdelená do blokov PMT a iWi. So svojimi príbehmi a vychytávkami nás oboznámili aj zástupcovia zákazníkov z IAC Group, Kovárna Viva, Plastcom, Armatury Group a ZWL Slovakia.

Po sérii prednášok a diskusií nasledoval kultúrny program a večera. Priestory trnavského podniku boli rozdelené na dve časti – prezentačný vnútorný priestor s ozvučením a terasa, kde sme mali priestor na oddych a možnosť zatancovať si pri živej hudbe. Môžeme povedať, že na stretnutí panovala výborná, priateľská atmosféra.

Pri vstupe každý z nás dostal menovku a jedinečné číslo do tomboly. Po jej vyžrebovaní sme sa rozdelili na dva tábory – keďže v máji prebiehali Majstrovstvá sveta v hokeji, športoví fanúšikovia sa sústredili vo vnútri, zatiaľ čo ostatní si vychutnávali na terase nádherné slnečné počasie. Teší nás, že sme sa mohli porozprávať, zaspievať si pri príjemnej živej hudbe a bohatom občerstvení.

Čas odchodu nebol presne stanovený, a tak zábava pokračovala aj vo večerných hodinách. Po popoludňajšom hokejovom zápase Slovákov s USA (vyhrali sme 5:4 po predĺžení) hrali večer Česi so Švajčiarmi, prehrali 1:2 po samostatných nájazdoch, to ešte netušili, že sa stanú majstrami sveta.

Radi by sme sa ešte raz všetkým poďakovali za účasť. Veríme, že to nebola posledná tohtoročná akcia a už teraz sa tešíme na ďalšie spoločné stretnutie.

Aktuality

2. októbra 2024

Najviac ho baví rôznorodosť práce, s cennými skúsenosťami sa však vždy rád podelí. Ako si predstavuje ideálnu dovolenku a ktorému jedlu za žiadnych okolností neodolá, aj to sa dozviete v rozhovore s vedúcim oddelenia EAM.

12. septembra 2024

To je názov článku nášho kolegu Ladislava Belanca, vedúceho oddelenia EAM, ktorý uverejnil na portáli engineering.sk.

Spokojní klienti